Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό πραγματοποιήθηκε το καρναβάλι στη Δάφνη. Μετά από τρία χρόνια καραντίνας, αρρώστιας και φόβου μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους. Ντόπιοι και ξένοι, επισκέπτες και εκδρομείς διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά το απόγευμα.

Τα γκρουπ των καρναβαλιστών εμπνευσμένα από την επικαιρότητα γέμισαν τους δρόμους και την κεντρική πλατεία με χρώματα και μουσική. Ο ενθουσιασμός, ο παλμός, η δημιουργικότητα, η σάτιρα και το ατελείωτο κέφι κυριάρχησαν παντού στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς για τη ζωή.

Ο σύλλογος Δαφναίων Αθήνας – Πειραιά με το νέο ΔΣ και τον πρόεδρο κύριο Αλέξη Μαυραγάννη έδωσαν όλη την ψυχή τους για την σωστή διοργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης. Ένας σύλλογος που χρόνια τώρα στηρίζει και μάχεται για την διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας.

Αρωγοί σε όλο αυτό το εγχείρημα ο Δήμος Καλαβρύτων και ο ΕΑΣ Καλαβρύτων που προσέφεραν πλούσια εδέσματα για τους παρευρισκομένους.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παΐων κ. Γιώργος Ροδόπουλος, που χωρίς τη δική του βοήθεια και στήριξη δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί αυτή η ωραία γιορτή, πρόεδροι χωριών, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων κ.λ.π.

Και του χρόνου Δάφνη!

Καλή Σαρακοστή!