Σε μια εποχή ισοπέδωσης των αξιών εμείς αντιστεκόμαστε. ……..Από την σημερινή Γιορτή Παιδείας του Συνδέσμου μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών στο Δεσινό Καλαβρύτων όπου βραβεύσαμε τις μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδος αρίστευσαν!!

Ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί αυτή την εκδήλωση, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των αριστευσάντων μαθητών, αλλά παράλληλα θέλοντας να δώσει κίνητρα για την ανάπτυξη του πνευματικού επιπέδου, της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι” στον τόπο μας σε μια εποχή ισοπέδωσης των αξιών.

Αναφέρουμε τιμής ένεκεν τα ονόματα και τους βαθμούς των μαθητριών που βραβεύτηκαν φέτος:
Α΄ Γυμνασίου : Θωμά Θεοδώρα – Ειρήνη του Χαράλαμπους με βαθμό 18 & 11/15
Β΄ Γυμνασίου : Λυμπέρη Γεωργία του Κωνσταντίνου με βαθμό 19 & 5/15
Γ΄ Γυμνασίου : Μάντη Νικολίτσα του Θεόδωρου με βαθμό 19 & 9/15
Οι μαθήτριες που αρίστευσαν έλαβαν δίπλωμα, μετάλλιο, συμβολικό χρηματικό ποσό, και ένα βιβλίο του γράφοντος Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, με τον τίτλο «ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ».
Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες που αρίστευσαν και ευχόμαστε καλή προκοπή στη ζωή τους!!
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμός μας τίμησε με μετάλλιο την πρόεδρο του Δεσινού Διαμάντω Αθανασοπούλου που κρατάει Θερμοπύλες εκεί στο ακριτικό χωριό του Δήμου μας το Δεσινό. Επίσης και τις δύο μοναδικές μαθήτριες του δημοτικού σχολείου από τους Καμενιάνους που δίνουν ζωντάνια στο χωριό με τα θεατρικά τους δρώμενα: Την Αγάπη Παναγοπούλου και την Χριστίνα Παπασπυροπούλου.