Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Καλάβρυτα την Τρίτη 2 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytapress.gr, η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην Αχαΐα θα γίνει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου θα βρεθεί στα Καλάβρυτα, δίνοντας έτσι το σήμα για την εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου από την Αχαΐα.

  • Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μέγα Σπήλαιο, θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων.
  • Στο πρόγραμμα είναι οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων.
  • Στις 11:30 π.μ. ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τους πολίτες στο καφέ “Montana” (πλατεία Πετμεζαίων). 

Σας περιμένουμε.

Λίγες ώρες μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής, η Κυβέρνηση ανεβάζει στροφές και ξεκινά τις προεκλογικές περιοδείες ενόψει των Ευρωεκλογών.

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί μόνο τα Καλάβρυτα και δεν θα υπάρξουν στάσεις στο Αίγιο ή την Πάτρα. Τα Καλάβρυτα είναι μία περιοχή την οποία ο Πρωθυπουργός είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι θα επισκεπτόταν όμως οι καταστάσεις δεν του το επέτρεψαν.