Σήμερα Τετάρτη 3/01/2024, εκλέγεται η κεφαλή του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Κλήση από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη στους αντιπεριφερειάρχες.

Το προεδρείο του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας εκλέγεται σήμερα Τετάρτη 3/01/204, (3μ.μ.) και τα «φώτα» πέφτουν πάνω στο πρώτο φρέσκο πρόσωπο, που θα ηγηθεί και –όπως έγραψε η «Πελοπόννησος» την Κυριακή– επικράτησε στην επιλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη, ανάμεσα στους δικηγόρους (Τάκη Παπαδόπουλο από Πάτρα, Χρήστο Μπούνια από Αιγιάλεια και Βασίλη Γιαννόπουλο από Ηλεία).

Ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Παΐσιος θα προταθεί και βέβαια θα εκλεγεί, πανηγυρικά. Θα είναι, μάλιστα, το τρίτο προεδριλίκι του, αφού είναι ήδη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και πρόσφατα διορίστηκε πρόεδρος στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπάκτου.

Ο Ν. Φαρμάκης από αύριο ξεκινά συναντήσεις με όσους έχει επιλέξει να ορίσει αντιπεριφερειάρχες και Παρασκευή ή Σάββατο θα τους ανακοινώσει. Κάτι λιγότερους από 15 συν 3 βοηθούς του σε ένα μεγάλο «ανακάτεμα της τράπουλας» και «ροτέισον», ώστε στο βάθος της 5ετίας σχεδόν όλοι να αξιοποιηθούν!

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

 

 

 

Πηγή: pelop.gr