Ο κ. Λουλούδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι βρέθηκε στην Αιγιάλεια με διάθεση να ανοίξει τη συζήτηση για το Επιμελητήριο που θέλουμε, αλλά και για να ακούσει τα θέματα που θέλει να αναδείξει η περιοχή.

Σειρά επαφών με φορείς της Αιγιάλειας και μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας προερχόμενα από όλα τα τμήματα, είχε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» και υποψήφιος για την προεδρία του φορέα, Θεόδωρος Λουλούδης, ο οποίος επικοινώνησε τις θέσεις και τις προτάσεις του. 

Ο κ. Λουλούδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι βρέθηκε στην Αιγιάλεια με διάθεση να ανοίξει τη συζήτηση για το Επιμελητήριο που θέλουμε, αλλά και για να ακούσει τα θέματα που θέλει να αναδείξει η περιοχή. 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με αρμοδιότητες που ορίζονται από νόμο, πρέπει να παρέχει με ισότιμο τρόπο συμβουλές, στήριξη και υπηρεσίες στα μέλη του και στο πλαίσιο αυτό οφείλει να κάνει το ίδιο και για την ανάπτυξη της Αιγιάλειας, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αν και διαθέτει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. 

Δεν υπάρχει σαφής στρατηγική για την ανάπτυξη της Αιγιάλειας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λουλούδης. Ο Τουρισμός είναι μια διέξοδος, αλλά, χρειάζεται οργανωμένη προσπάθεια και κυρίως, συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής. Και το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι ο φορέας που μπορεί και θα έπρεπε να έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. 

«Δυστυχώς η διοίκηση του Επιμελητηρίου, τα προηγούμενα χρόνια δεν έκανε τίποτα συγκεκριμένο για την ανάπτυξη Αιγιάλειας και για άλλες περιοχές Αχαΐας. Γι΄αυτό και εμείς βρεθήκαμε στην Αιγιάλεια, για να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας για την περιοχή, ώστε αυτές οι θέσεις να αποτελέσουν δέσμευσή μας», τόνισε ο κ. Λουλούδης. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι παρατάξεις του Επιμελητηρίου που προέρχονται από την Αιγιάλεια. Να αξιολογήσουν τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια για την Αιγιάλεια από την απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου και να συζητήσουν πάνω σε προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την περιοχή, και όχι απλά με ιδεολογικές ή άλλες εγγύτητες. 

Ο συνδυασμός «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» προσέρχεται στον δημόσιο διάλογο με αυτές τις αρχές και με διάθεση να αναδείξει προγραμματικές θέσεις.