Με συναισθήματα χαράς και ελπίδας πλημμύρισε το Στέκι της ομάδας πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου κατά τη διάρκεια των δύο εργαστηρίων που υλοποιήθηκαν για όλη την οικογένεια.

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των σχέσεων και των δεσμών στην οικογένεια με στόχο την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, πραγματοποίησε την Κυριακή 25/2 και την Κυριακή 3/3/ δύο εργαστήρια για όλη την οικογένεια.

Τα εργαστήρια με τίτλους «Ακούω και Ακούγομαι….Η Οικογένεια μου τόπος ασφάλειας και εμπιστοσύνης» και «Θυμός ένα πολύτιμο συναίσθημα κατανόησης και έκφρασης των αναγκών μας» παρακολούθησαν συνολικά 50 άτομα (γονείς με τα παιδιά τους). Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συνεργαστούν, να μάθουν πώς να επικοινωνούν καλύτερα, να κατανοούν και να εκφράζουν με αποτελεσματικό τρόπο ακόμη και δύσκολα συναισθήματα όπως ο θυμός. Το Στέκι της «Διεξόδου» για ακόμη μία φορά πλημμύρισε από συναισθήματα χαράς και ελπίδας.

Οι εθελοντές της «Διεξόδου» ευχαριστούν από καρδιάς του μικρούς και μεγάλους φίλους που συμμετείχαν στα δύο εργαστήρια. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι επόμενες δράσεις της ομάδας για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από ανακοινώσεις στον τύπο ή μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook Ομάδα Εθελοντών Αιγίου ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

 

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ

Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ 35, 26442, ΠΑΤΡΑ

This email was sent to ckaberos@gmail.com

You’ve received it because you’ve subscribed to our newsletter.

View in browser| Unsubscribe