Σεμινάριο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, 10.00 – 14.00, Πύργος Ηλείας

Στο πλαίσιο του γενικότερου έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ για την αναβάθμιση της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, υλοποιείται το Υποέργο 1 «Διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας» της Πράξης «Προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» με κωδ. ΟΠΣ (MIS) 5045292. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους με Δικαιούχο της Πράξης την ΕΣΑμεΑ. Ο Ανάδοχος του Υποέργου 1 είναι η EUROPRAXIS μΙΚΕ.

Το Υποέργο 1 περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων που απευθύνονται τόσο στα ίδια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, τις οικογένειές τους και σε όλες τις αντιπροσωπευτικές τους οργανώσεις, αλλά και στα Στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλογικούς Φορείς, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στην ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της 6ης Δράσης «Εξυπηρέτηση / Συναλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» πρόκειται να υλοποιηθούν Σεμινάρια για πρώτη φορά και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης στους πολίτες με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω της επιμόρφωσης των στελεχών που απασχολούνται στα Κέντρα Κοινότητας, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων και της Περιφέρειας συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων στο πρόγραμμα στο σπίτι κ.λπ..

Δικαιούχος Πράξης: Ε.Σ.Α.μεΑ. Ανάδοχος: EUROPRAXIS μΙΚΕ

Το σεμινάριο για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00 στη «Συνεδριακή Αίθουσα» του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου (Συντριάδα, Πύργος, Τ.Κ. 27131).

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να αποστείλετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: europraxis.esamea.dyt.ellada@gmail.com .

Μετά τη λήξη  του Σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση, το πρόγραμμα και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Δικαιούχος Πράξης: Ε.Σ.Α.μεΑ. Ανάδοχος: EUROPRAXIS μΙΚΕ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.