Πειθω ή δεν πείθω; Το σοβαρό ερώτημα του “σοβαρού” σχολίου στον “Νεολόγο”. Περίεργα σχόλια στα οποία θα απαντήσω ως εξής:

Επέλεξα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ συνεχίζοντας χρόνια τώρα τις επαφές μου με φίλους στα χωριά. Επέλεξα να το κάνω χωρίς φωτογραφίες και selfies καθώς οι περισσότεροι άλλα δείχνουν στις φωτογραφίες και άλλα πράττουν!!! Ούτε βέβαια αλλάξα νομό από τον οποίο διεκδίκησα ψήφο για να μισθοδοτηθώ από τα συστήματα της Αχαΐας προσποιούμενος τον πολιτικό παράγοντα!!!

Επέλεξα να καταθέτω τις θέσεις μου σε ΟΛΑ τα μέσα κεντρικά και τοπικά, για τον απλούστατο λόγο ότι ελάχιστοι Αχαιοι το πράττουν. Ευτυχώς, το …άρθρο αναγνωρίζει επιστημονική μου επάρκεια και ευχαριστώ γιαυτό!!!
Άλλωστε, από τις ανύπαρκτες ή προσχηματικές παρεμβάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου χρόνια τώρα ή την ανυπαρξία της Νομαρχιακής Αχαΐας εκτιμώ πως προσφέρω πολλαπλάσια από τις παρεμβάσεις μου στα κεντρικά κανάλια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και πάλι λοιπόν τον συντάκτη του σχολίου που μου δίνει την δυνατότητα να αναδείξω τα κακώς κείμενα.

Θα πρότεινα όμως, εάν θέλει να κάνει στοχευμένη και αντικειμενική δημοσιογραφία, να αναδείξει την ανυπαρξία Νομαρχιακής, την υποβάθμιση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Δυτική Ελλάδα χάριν ίσως δημοσίων και επαγγελματικών σχέσεων καθώς και την γενικότερη αδυναμία του Προοδευτικού χώρου στην Δυτική Ελλάδα να παράξει πολιτική.
Σε κάθε περίπτωση σημειωνω εκ νέου πως ΑΧΑΙΟΣ είμαι και ΑΧΑΙΟΣ θα παραμείνω. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ λοιπόν στους συντάκτες του σχολίου. Στο εξής τα δώρα τους καλοδεχούμενα.