Οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης της ΕΕ συνεδριάζουν σήμερα στις Βρυξέλλες, για να ορίσουν τις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβούν, στην (ΚΑΠ) Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Την ίδια ώρα, ο Κ. Μητσοτάκης στα Social, έδωσε συγχαρητήρια στους αγρότες, «για τον συντεταγμένο και απολύτως ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο διαδήλωσαν», ωστόσο όπως ισχυρίστηκε, δεν μπορεί να προχωρήσει η χώρα σε περαιτέρω μέτρα κι ότι η Κυβέρνηση, «ξύνει τον πάτο του βαρελιού» για αυτούς.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους αγρότες και υποδέχθηκε στο γραφείο της δύο αντιπροσωπείες για να συζητήσουν τα σημαντικά τους προβλήματα και τα αιτήματά τους.
Συζήτησε τον τρόπο που μπορούν να επιλυθούν.
Η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται έμπρακτα και διαχρονικά στο πλευρό των Αγροτών από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της και θα παλέψει να βρεθούν επιτέλους οι λύσεις στα δίκαια, σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα των αγροτών μας.
Η αγροτική μας παραγωγή, είναι οι άνθρωποί της.
Η Πλεύση Ελευθερίας θέλει η φωνή των Αγροτών να ακουστεί δυνατά, είναι και θα είναι πάντα μαζί τους!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο και τις συζητήσεις με τους αγρότες.

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/