Η Casadinoce, από τους πρωτοπόρους στο χώρο των χειροποίητων solid επίπλων, με το κοινό να απολαμβάνει, ένα εξαιρετικό event που συνδύαζε την ομορφιά της φύσης, την τέχνη του ξύλου και τη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με αγορές που φθάνουν το -60%

Το event, που πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο της εταιρείας Casadinoce, περιλάμβανε μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, από εντυπωσιακές επιδείξεις ξυλουργικής και ξυλογλυπτικής μέχρι παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες.

ARTIST : ANTHI MANOLI

Ανακαλύψτε την τέχνη της ξυλογλυπτικής και τις χυτεύσεις, παρακολουθώντας τους καλλιτέχνες να δημιουργούν ενώπιον σας

Η Παλίντα Γεωργουλάκου Μας Συστήνει Τις ¨Ζωφοριάζουσες¨

Παρουσιάστηκαν τα μοναδικά αριστουργήματα, βασισμένα σε ξύλινη κατασκευή της Casadinoce. Όταν η ζωγράφος, πριν από αρκετά χρόνια ήρθε σε επαφή με την τεχνοτροπία της αρχαίας θηραϊκής τοιχογραφίας, οραματίστηκε να φέρει στο παρόν αυτές τις υπέροχες γυναικείες φιγούρες, αναδημιουργώντας με μια σύγχρονη τεχνική και με απέραντο σεβασμό στον κυκλαδικό πολιτισμό. Η τελευταία επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Ένας αρχαίος γυναικείος χορός από τις κροκοσυλλέκτριες της Θήρας, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τις Καρυάτιδες

www.palidageorgoulakou.com

Artist

Chris Favios

 Σύνθεση Φύσης και Μουσικής

Με αγάπη για τη μουσική και τη φύση, ο καλλιτέχνης αυτός δημιούργησε το Yidaki, ένα όργανο που συνδυάζει αρχαϊκές ρίζες με σύγχρονη προσέγγιση. Κάθε οργανική δημιουργία του είναι μια τελετουργική εμπειρία, ενώ τα έργα του, όπως το “Usko”, αναδεικνύουν τη σύνδεσή του με το πνεύμα και τη φύση.

Η κατασκευή κάθε Yidaki είναι μια τελετουργική εμπειρία, από την αναζήτηση του κατάλληλου ξύλου μέχρι την τελική ρύθμιση και τον ήχο. Κάθε όργανο έχει τη δική του μοναδική ιστορία και κάθε παίκτης το χρησιμοποιεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ζωντανή Μουσική με τους “Group In Therapy”