ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟ 

Ως άνθρωπος του αθλητισμού που ασχολούμαι επί σειρά ετών τόσο με τον επαγγελματικό όσο και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ως Καλαβρυτινός, θέλω να εκφράσω και δημοσίως τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Αντώνη Παπακανέλλο και την οικογένειά του, για την πρόσφατη πολύ σπουδαία επιτυχία του με την ποδοσφαιρική ομάδα νέων Κ19 του Ολυμπιακού.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η ομάδα νέων Κ19 του Ολυμπιακού έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το Κύπελλο του UEFA Youth League, το οποίο είναι αντίστοιχο της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης για τις ομάδες ανδρών, UEFA Champions League. Η ομάδα αυτή πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και προκάλεσε το θαυμασμό και τα θετικά σχόλια όλου του φίλαθλου κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στον τελικό επικράτησε κατά κράτος της αντιπάλου της ιταλικής ομάδος Μίλαν, με σκορ 3-0. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διοργάνωση και ιδίως στον τελικό, όπου πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ (αλα Μέσι!), είχε ο Αντώνης Παπακανέλλος, γιος των γνωστών επιχειρηματιών Γεωργίου Παπακανέλλου και Όλγας Τσάκαλου – Παπακανέλλου, γέννημα θρέμμα της Κλειτορίας Καλαβρύτων, γνήσιο Καλαβρυτινόπουλο.

Η απόκτηση αυτού του τίτλου είναι μεγάλη τιμή για όλη την Ελλάδα, και ιδιαιτέρως για τα Καλάβρυτα, από τα οποία κατάγεται ο χρυσός πρωταθλητής μας, Αντώνης Παπακανέλλος και όλοι οι Καλαβρυτινοί αισθανόμαστε υπερηφάνεια, ανεξαρτήτως ποιας ομάδας είναι φίλαθλος ο καθένας. Θέλω λοιπόν και δημοσίως, για λογαριασμό και της παράταξης μας, να εκφράσω τα συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχές στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους γονείς του και να ευχηθώ να φτάσει τόσο ψηλά και να σηκώσει το μεγάλο Κύπελλο του Champions League.

Σημειώνω ότι η παράταξή μας, σε συνεννόηση με την οικογένεια του ποδοσφαριστή, και λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις του, θα διοργανώσει μια εορταστική εκδήλωση, στη γενέτειρά του, την Κλειτορία, προς τιμήν του.

Και πάλι συγχαρητήρια στον Αντώνη Παπακανέλλο που μας έκανε όλους τόσο περήφανους.