Θανάσης Παπαδόπουλος: Συνεχίζουμε με όραμα και προοπτική με ικανούς και άξιους συνεργάτες που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτιά μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Ο Συνδυασμός μας κατατέθηκε υπερπλήρης με 237 υποψηφίους.  

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Δύναμη δημιουργίας και προοπτικής, μ’ επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο. 

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό μας είναι καταξιωμένα στην κοινωνία. Άνθρωποι άξιοι, ικανοί και διακεκριμένοι. Γνωστοί απ’ την πολύπλευρη προσφορά τους, κοινωνική και επαγγελματική, στις Δημοτικές Ενότητες των Καλαβρύτων , της Κλειτορίας, της Αροανίας και των Παῒων. Γυναίκες και άνδρες με ήθος, με όραμα, με μεγάλη όρεξη για δουλειά, έτοιμοι να συνταχθούν στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο τόπος μας να γίνει ακόμα καλύτερος. Τους ευχαριστώ θερμά που είναι κοντά μας και ενισχύουν ενεργά αυτή την προσπάθεια».

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι ο συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Δύναμη δημιουργίας και προοπτικής, εκφράζει το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων του Δήμου ενώ, απ’ την ίδια τη σύνθεση του συνδυασμού, επιβεβαιώνεται απόλυτα η εμπιστοσύνη που η κοινωνία δείχνει στην νυν δημοτική αρχή.

«Είμαι περήφανος για το ψηφοδέλτιο μας. Μπαίνουμε στην εκλογική περίοδο με κύρια εφόδια το έργο μας, τους υποψηφίους μας και φυσικά το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα συνεκτικό, ρεαλιστικό, πλήρες, που απεικονίζει τις βασικές στοχεύσεις μας, με τρόπο συγκεκριμένο ώστε ο δημότης να έχει πλήρη εικόνα για τις δεσμεύσεις μας, για τους σχεδιασμούς, για όλα τα επόμενα βήματα που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο και από κάθε άποψη την περιοχή μας», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων που στελεχώνουν τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Δύναμη δημιουργίας και Προοπτικής, είναι:  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ   

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ