Ανοιξε τις πύλες του το σαββατοκύριακο το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Καλάβρυτα και εγένετο πανικός! Πάνω από 7.500 κόσμος επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις το διήμερο.

Πολύ καλό το «ποδαρικό» στη φετινή σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο, έχοντας ανοίξει τις πύλες του, υποδέχθηκε το Σαββατοκύριακο χιλιάδες επισκέπτες.

Με «όχημα» τις καλές καιρικές συνθήκες, πολλοί κάτοικοι των Πατρών, αλλά και από άλλες περιοχές, ανέβηκαν στο βουνό του Χελμού και χάρηκαν τις ομορφιές του χιονιού, με όλες τις πίστες του Κέντρου να είναι διαθέσιμες.

Το Σάββατο και κυρίως χθες Κυριακή, η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη, με τους ανθρώπους του Χιονοδρομικού να μένουν ικανοποιημένοι από το πρώτο σαββατοκύριακο που ήταν ανοιχτό το κέντρο.

Ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου, Αλέξης Αγριος, μίλησε στην «Πελοπόννησο» και έκανε «ταμείο» για τις πρώτες μέρες λειτουργίας.

Καλάβρυτα: Ποδαρικό με 7.500 επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο - Προσέλκυσε ο «Αχιλλέας»

Οπως δήλωσε: «Αν και δεν έχω ακόμη τα επίσημα στοιχεία στα χέρια μου, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι περισσότεροι από 7.500 επισκέπτες ήρθαν το σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Ειδικά την Κυριακή η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη και είμαστε ικανοποιημένοι για το πρώτο σαββατοκύριακο. Μάλιστα, αποκομίσαμε πολλά θετικά σχόλια από τους σκιέρ για τον αναβαθμισμένο αναβατήρα «Αχιλλέα» και αυτό μας χαροποίησε επίσης. Ελπίζω να μας βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες ώστε να συνεχίσουμε με τους ίδιους καλούς ρυθμούς και τις επόμενες μέρες».

Πάντως, η άνοδος της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα δεν είναι καλός οιωνός, καθώς δεν θα βοηθήσει να διατηρηθεί το χιόνι στα ίδια επίπεδα.

Πηγή: pelop.gr