O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, όπου τον υποδέχτηκε η Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη και ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής, από την κ. Αναστασία Κουμούση  Δρ Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο αχαιός Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τον τομέα των Μεταφορών, Αλεξοπούλου Χριστίνα ενώ στα Καλάβρυτα βρίσκονται και εκπρόσωποι των αρχών της Δυτ.Ελλάδας και της Αχαΐας.

Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής, από την κ. Αναστασία Κουμούση  Δρ Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων.