Ο Γάλλος δεν ανανεώνει στην ομάδα της Γαλλίας και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη – Πρώτο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ πλησιάζει των τελευταίων ετώντελειώνει.

Όπως επιβεβαιώνει η Equipe, το Athletic, το RMC αλλά και ο έγκριτος δημοσιογράφος, σε μεταγραφικά θέματα, Φαμπρίσιο Ρομάνο, o 25χρονος Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν την απόφαση του να μην ανανέωσει και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αν και οι όροι της αποχώρησής του δεν έχουν ακόμα συμφωνηθεί μεταξύ των δυο πλευρών, το ουσιαστικό κομμάτι είναι πως ο Γάλλος αποφάσισε να θέσει τέλος στην επταετή του περιπέτεια με τους Παριζιάνους και να αναζητήσει τη νέα του ομάδα.

Την απόφασή του Εμπαπέ επιβεβαίωσε και η Παρί Σεν Ζερμέν με επίσημη δήλωσή της. 

«Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την PSG στο τέλος της σεζόν του 2024. Οι όροι της αποχώρησης δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί πλήρως», αναφέρει η ενημέρωση του κλαμπ.

Ως ξεκάθαρο φαβορί πλέον φαντάζει φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλά δημοσιεύματα να τονίζουν πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ισπανική πρωτεύουσα για επικείμενη οριστική συμφωνία.

Πριν από λίγες ημέρες οι Ισπανοί αλλά οι Γάλλοι έγραφαν για συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Εμπαπέ και μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί (εάν δεν χαλάσει κάτι) η συμφωνία.

Ο Εμπαπέ σε 290 εμφανίσεις του με την Παρί έχει 243 γκολ, 105 ασίστ και έχει σηκώσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ισάριθμα Super Cup Γαλλίας και δυο League Cup. Την τρέχουσα σεζόν έχει 31 γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Πηγή: protothema.gr