Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου στην Κλειτορία.

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου στην Κλειτορία, με τους μαθητές παρελαύνουν με καμάρι καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο και των τοπικών αρχών.

Μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κλειτορίας Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Παπαϊωάννου.

Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων – Κατάθεση στεφάνων – Τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενδόξων ηρώων – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μηλιτσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κουτρουλάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτορίας και Δημοτική σύμβουλος κα Βασιλική Παπουτσή, Ο πρόεδρος Κοινότητας Κλειτορίας κ Δημήτρης Μετζέλος, ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας κ. Βλάχος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαβρύτων, κ. Νικόλαος Τσάμης, εκ μέρους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας η πολιτεύτρια κα Παναγιώτα Παυλοπούλου, έκ μέρους της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων ο κ. Ανδρέας Θεοδώρου. εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κα. Χαρά Γεωργακοπούλου, έκ μέρους της περιφερειακής ομάδας «Νέα Δυτική Ελλάδα» του Σπύρου Ν. Σκιαδαρέση ο κ. Γεώργιος Γκλάβας.

Δείτε βίντεο-φωτογραφίες