Η ΑΕΚ 2-1 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με λυτρωτή τον Άμραμπατ – Πεντάρα του ΠΑΟ στη Λαμία με σόου Ιωαννίδη και Μπακασέτα – Ο Ολυμπιακός 2-1 τον ΠΑΟΚ

Χέρι – χέρι συνεχίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στην βαθμολογία της Super League 1.

Μετά από την 6η αγωνιστική των playoffs η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη με 72 βαθμούς και την ακολουθεί με 71 βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε 4ος αλλά ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να είναι στη μάχη του τίτλου αφού έχουν και έναν αγώνα λιγότερο (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα.
Το πιο «χορταστικό» παιχνίδι της 6ης ημέρας διεξήχθη στη Λαμία. Εκεί ο Παναθηναϊκός διέλυσε 5-0 την Λαμία και ανέβηκε για δύο ώρες στην κορυφή. Κορυφαίος ο Φώτης Ιωαννίδης που τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Άρης – ΑΕΚ

Ο νεαρός επιθετικός είχε 2 γκολ και 1 ασίστ επιδόσεις που είχε και ο Τάσος Μπακασέτας.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης προηγήθηκε αλλά έχασε με 2-1 από την ΑΕΚ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-0 με γκολ του Μορόν αλλά στο δεύτερο ισοφάρισε ο Σιντιμπέ και ο Άμραμπατ στο 84′ έγραψε το 2-1!

Στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός αν και είχε πολλές απουσίες, με φόρα από την Ευρώπη κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ. Κίνι και Ζέλσον έγραψαν το 2-0 για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ και ο Μάρκος Αντόνιο μείωσε στο 90+2′.

Την Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική όπου δεσπόζει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός παίζει στον Άρη και ο ΠΑΟΚ στη Λαμία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η)
Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5
Άρης-ΑΕΚ 1-2
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (6η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 72
2.Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Αρης 48
6. Λαμία 34
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν 1 ματς λιγότερο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ
7η αγωνιστική – Τετάρτη 24 Απριλίου
17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Πηγή:  protothema.gr