Φρικτή υπόθεση με δεκάδες σκυλιά και άλλα ζώα, οικόσιτα αλλά και άγρια, τα οποία θανατώθηκαν με ‘φόλες’ αποκαλύπτεται στα ορεινά Δουμενά των Καλαβρύτων.  

Ανήμερα των Θεοφανείων στα Δουμενά περίοικοι και επισκέπτες που περνούσαν από εκεί διαπίστωσαν δεκάδες νεκρά ζώα μέσα στον οικισμό.

Πρόκειται για τουλάχιστον είκοσι αδέσποτα σκυλιά τα οποία φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν να κείτονται νεκρά στο δρόμο μαζί με άλλα ζώα.

Καταγγελίες αναφέρουν ότι δεκάδες ζώα, αδέσποτα και δεσπιζόμενα, οικόσιτα και άγρια (σκυλιά, τσακάλια, πάπιες) έχουν βρει την ίδια τραγική μοίρα μέσα σε 1,5 μήνα. Αδέσποτα και οικόσιτα ζώα κοίτονται νεκρά ακόμη και στο κέντρο του χωριού! Την υπόθεση διερευνά το Α.Τ. μετά από καταγγελία που έγινε από κάτοικο του χωριού. Κάτοικοι της περιοχής έχουν βρεί τα ζώα τους νεκρά ακόμη και μέσα σε κήπους. Τα ζώα με βάση καταγγελία έχουν βρεί τραγικό θάνατο από δηλητιριασμένη τροφή (εντόσθια) η οποία φαίνεται να ρίχθηκε απο ασυνείδητο(ους).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, οι “μαφιόζικες” εκτελέσεις ζώων έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν και εναπόκειται στην μικρή κοινωνία της περιοχής να συνδράμει προκειμένου να σταματήσει αυτή η πρωτοφανής κτηνωδία η οποία διασύρει την κοινωνία μας!  

Πηγή: aigiovoice.gr