Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου στη Λεωφόρο με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη μια εβδομάδα μετά στον Πειραιά – Εκτός ενδεκάδας Φορτούνης και Ποντένσε, βασικός στον ΠΑΟ ο Κώτσιρας

Ντέρμπι αιωνίων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Κυπέλλου με τη ρεβάνς να έχει οριστεί για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στον Πειραιά.

Ο Τερίμ κράτησε βασικό στο τέρμα τον Λοντίγκιν και έδωσε φανέλα βασικού στον Κώτσιρα. Στο κέντρο της άμυνας είναι οι Αράο και Γεντβάι και στο άλλο άκρο ο Μλαντένοβιτς.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟ 

Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Πολλές αλλαγές για τον Ολυμπιακό από τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Άφησε στον πάγκο τον Κώστα Φορτούνη και τον Ντανιέλ Ποντένσε και επέλεξε εξτρέμ τους Μασούρα, Ρίτσαρντς.

Στην άμυνα διατηρήθηκε στο ένα άκρο ο Ορτέγκα παρά την κακή του εμφάνιση σμε την ΑΕΚ ενώ στα στόπερ επέστρεψε ο Ντόι ως δίδυμο με τον Ρέτσο. Αλλαγές έκανε ο Πορτογάλος και στο κέντρο. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Αλεξανδρόπουλος και ο Καρβάλιο!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού 
Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο

Ο Παναθηναϊκός με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του μετράει 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα το 2024. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει 2 σερί ήττες στο πρωτάθλημα από τη Λαμία και την ΑΕΚ και ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλείται να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα του σε θετικό αποτέλεσμα.

Τόσο ο Τερίμ όσο και ο Καρβαλιάλ θα πάρουν για πρώτη φορά γεύση από ντέρμπι αιωνίων ενώ στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Πηγή: protothema.gr