Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα γίνεται δεκτός από τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, περιόδευσε στα Ψηλαλώνια και την πλατεία Βουδ το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Καρπέτας συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, άκουσε τις προτάσεις τους και συζήτησε για τις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».
«Η ανταπόκριση των πολιτών κατά τις επισκέψεις μας στις γειτονιές της Πάτρας, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Δυτική Ελλάδα. Κάθε ημέρα ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες, από όλη τη Δυτική Ελλάδα, έρχονται μαζί μας δημιουργώντας μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, η οποία θα αποτυπωθεί και στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, για μια Περιφέρεια ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων αυτού του τόπου», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας.
Να σημειωθεί ότι, ο κ. Καρπέτας συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες και τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου τον Πύργο. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού στην Π.Ε. Ηλείας, στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της πόλης, στις 11 θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις 11.45 θα περιοδεύσει στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας και στις 13.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο ισόγειο του Διοικητηρίου.