Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση για το Δήμο Καλαβρύτων, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή η Λαϊκή Συσπείρωση, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Με χαιρετισμό το άνοιγμα πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρεκούτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Σωτήρη Παρίσης και ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων Σταμάτης Ανδριόπουλος.

Στις παρεμβάσεις τους, στάθηκαν στις ευθύνες τόσο των Κυβερνήσεων, σημερινής της ΝΔ και των προηγούμενων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α.) τελευταίων Κυβερνήσεων (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ), όσο και των δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο λαός και του δήμου Καλαβρύτων, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, από τις πολιτικές μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης, υποστελέχωσης των υπηρεσιών της τοπικής διοίκησης, της ανταποδοτικότητας που φορτώνει με δυσβάσταχτα βάρη τα λαϊκά στρώματα.

Κάλεσαν μπροστά στις κάλπες της 8ης Οκτώβρη, ο λαός, η νεολαία του να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη χρηματοδοτώντας τους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες της βιομηχανίας του τουρισμού κ.α. κερδοφόρων γι’ αυτούς πεδίων,τη στιγμή που αναγκαία έργα όπως οδοποιίας, ύδρευσης και άρδευσης αποτελούν μείζονα προβλήματα για λαό της περιοχής, όντας μη επιλέξιμα. Επίσης, αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα των σχολικών και υγειονομικών δομών της περιοχής, που δεν επιλύονται ως και σήμερα, δημιουργώντας μεγαλύτερα αδιέξοδα για τα λαϊκά στρώματα.

Τέλος, απεύθυναν μαχητικό κάλεσμα μαζικής υπερψήφισης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Καλαβρύτων και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για πραγματική ενίσχυση της θέσης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων, των μικρών επαγγελματιών, της νεολαίας, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, με βάση τις ανάγκες τους και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.