Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που με πρότεινε και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που με εξέλεξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και μια δημιουργική νέα δημοτική θητεία.

Υπό την προεδρία του πρώτου σε ψήφους εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ροδόπουλου συνεδρίασε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τρίτης το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου.
Η συνεδρίαση είχε ειδικό χαρακτήρα με σκοπό να εκλεγούν ο νέος Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.
Ύστερα από πρόταση της παράταξης της δημοτικής αρχής νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα εξελέγη ο έως τώρα Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Βασιλόπουλος.
Αντιπρόεδρος του Σώματος ομόφωνα εξελέγη -με πρόταση της παράταξης της μειοψηφίας- ο Αβραάμ Ανδριόπουλος. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα εξελέγη -με πρόταση τη παράταξης της δημοτικής αρχής- ο Παναγιώτης Τσιούσης.
Επίσης, στη Δημοτική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος, τακτικά μέλη εξελέγησαν απ’ την παράταξη της δημοτικής αρχής οι Ανδρέας Ζυγούρας και Ιωάννης Σαμαρτζόπουλος (με αναπληρωματικά μέλη τους Σωτήρη Δουκλιά και Νικόλαο Σφαραγκούλια) και απ’ την παράταξη της μειοψηφίας οι Αθανάσιος Κανελλόπουλος και Αναστασία Μπαλασοπούλου (με αναπληρωματικά μέλη την Βασιλική Παπουτσή και τον Αναστάσιο Πλώτα).
«Θέλω να συγχαρώ για την ομόφωνη εκλογή τους τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του Προεδρείου του Σώματος καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής και να ευχηθώ σε όλους καλή και δημιουργική θητεία», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος.