Με το ζωοφόρο μήνυμα ότι στη ζωή μας έχει αξία καθετί που μοιραζόμαστε με τους άλλους αποχώρησαν οι εκατοντάδες συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Πάτρα σαν παρακολουθήσουν την ταινία «Wonka».

Μικροί και μεγάλοι αποχώρησαν από την αίθουσα του σινεμά Οptions της Veso mare πλημμυρισμένοι από συναισθήματα.

«Ακόμα και την πιο απλή σοκολάτα όταν κρατάς στο χέρι σου γίνεται ακόμα πιο απολαυστική όταν τη μοιράζεσαι με τους άλλους» ανέφερε η εκπρόσωπος της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» στην Πάτρα Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη. Με την επιλογή της για την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας πέτυχε να στείλει μέσα από το κινηματογραφικό φιλμ τα μηνύματα αγάπης που είναι στο επίκεντρο των εορταστικών ημερών που διανύουμε.
Η δράση αυτή εντάσσονταν στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία. Έτσι η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού « Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα» του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών και του Αθλητικού Σωματείου «Ήφαιστος».
Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι: ΛΟΥΞ, ΚΡΕΟΣΥΣ, OPTIONS, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Αποστόλη Τέκου και ο Παιδικός Σταθμός «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» .Παρόντες ήταν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και η Γεωργία Ντάτσικα Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Πατρέων απηύθυνε η Ιουλία Συροκώστα -Σταθοπούλου. Παρευρέθηκαν επίσης η διοικήτρια του Καραμανδανείου Ασπασία Ρηγοπούλου, η Μάχη Σιώρου δημοτική σύμβουλος από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» , η Τασία Μανωλοπούλου- Νικολοπούλου πρόεδρος των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων , τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα εκπροσώπησε η σύζυγός του Κωνσταντίνα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία εθελοντικών Συλλόγων της πόλης όπως η «Φλόγα», το «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας , ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών, η «Ζωή Γλυκιά», η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Πατρών και το Inner Wheel. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την αθρόα τους συμμετοχή τα μέλη του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και πολίτες που θέλησαν να συνεισφέρουν στον σκοπό του Σωματείου.
Για την επιτυχία της διοργάνωσης καθοριστικός ήταν ο ρόλος του προσωπικού του σινεμά καθώς και του γενικού διευθυντή της Οptions κ. Μπιτούνη για την άψογη συνεργασία του.
Μην ξεχνάτε ότι το μυστικό της πιο πετυχημένης σοκολάτας του πλανήτη είναι το να τη μοιράζεσαι με τους άλλους.