Η… μαγεία της φύσης του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων μας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία χιονοδρομίας, απόλαυσης και ξενοιασιάς στο κατάλευκο τοπίο του Χελμού.

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα, στο χιονοδρομικό κέντρο Χελμού που απλώνεται στις κορυφές του Χελμού λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Καλαβρύτων και την Κλειτορία.

Με τον καιρό να θυμίζει επιτέλους χειμώνα ο Χελμός έχει ντυθεί ήδη στα λευκά και υποδέχεται όλους τους λάτρεις του σκι που ανυπομονούν να βρεθούν στις αγαπημένες τους πίστες τον φετινό χειμώνα, αλλά και τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν την αίσθηση απόδρασης και χαλάρωσης που ξέρει να προσφέρει το χιονισμένο τοπίο του Χελμού. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, για όλους, μικρούς και μεγάλους, για οικογένειες, παρέες ή για μεμονωμένους σκιέρ.

Με τις χιονοπτώσεις να έχουν πια ξεκινήσει για τα καλά, οι χιονοδρόμοι μπορούν να επισκέπτονται το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ. Στα εμπορικά κέντρα του Χιονοδρομικού Κέντρου διατίθεται ο απαραίτητος εξοπλισμός τόσο για τους έμπειρους όσο και τους μαθητευόμενους σκιέρ, ενώ αρχάριοι και μη θα μπορούν να κάνουν μαθήματα χιονοδρομίας σε κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους και να μυούνται στη μοναδική εμπειρία της χιονοδρομίας.

(Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το kalavrytapress.gr)