ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΝΤΙΩΤΩΝ 2024 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024. Προηγήθηκε θεια λειτουργία από τον εφημέριο της ενορίας μας Πρωτοπρεσβύτερο Πατήρ Αθανάσιο Γεωργόπουλο και το ιερό αναλόγιο πλαισίωσαν  οι ιεροψάλτες  με τον συνταξιούχο πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Φραντζή, Αθανάσιο Φραντζή, Γεώργιο Φραντζή και Χρήστο Κουτρουμάνη.                                                  

Ευλογώντας την  πίτα οι δύο ιερείς  Πατήρ Αθανάσιος Γεωργόπουλος και Χρήστος  Φραντζής  αντάλλαξαν  ευχές, ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Μικροποντιωτών και νεοεκλεγείς πρόεδρος της κοινότητος  κος Φραντζής Παναγιώτης  έκοψε και αφιέρωσε το κομμάτι σε όλους τους κατοίκους κοινότητος Μικρού Ποντιά, ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη συμμετοχή και την αγάπη που δείχνουν στον σύλλογο, και αναφέρθηκε σε δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό  της Αγίας Τριάδος και τον Αύγουστο.                                                                                                                              

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο απερχόμενος πρόεδρος της κοινότητας κος Αθανάσιος Φραντζής  ο πρόεδρος συλλόγου Καρουσιωτών κος Γρηγόρης Κουτρόπουλος και ο πρόεδρος Κοινότητος Προφήτη Ηλεία κος Νικόλαος Πλώτας. Τυχερός του φλουριού ήταν ο Αντώνιος κουτρουμάνης και ως δώρο πήρε μία εικόνα της Παναγίας. 

Τέλος υπήρξε κέρασμα καφέ αναψυκτικά στο Καφενείο του χωριού.