ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΑΣΙΩΤΩΝ

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο κέντρο της Αθήνας. Η τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι η μικρή Σαβίνα Δεχουνιώτη κόρη του πρώην προέδρου του Συλλόγου μας Δημήτρη. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της!!! Περίπου 60 συμπατριώτες μας τίμησαν με την παρουσία τους ή οποία μας ωθεί να παλεύουμε για τα προβλήματα του χωριού μας. Από εδώ ευχόμαστε ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω ιώσεων και υποχρεώσεων.

Στους παρόντες έγινε ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου για τις προσπάθειές μας για : 1 νερό Κρυάβρυση και άλλες πηγές 2 πρόοδος εργασιών στο δημοτικό σχολείο και μετατροπή αυτού σε πολιτιστικό κέντρο 3 διάνοιξη μονοπατιών . 4 Γεωπάρκο 5 πινακίδες 6 ίντερνετ χωριού.

Τέλος πολλές ευχαριστίες στην Παγγορτυνιακή και στον πρόεδρό της Παναγιώτη Αγγελακόπουλο που μας παραχώρησε την πολλή ωραία αίθουσα και στο μέλος της, Θανάση Μανωλόπουλο που βοήθησε πολύ στην εκδήλωσή μας.
11/02/2024
Τ Ο Δ Σ