“MEET THE EXPERTS”

ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ

Ξεκινά τον Απρίλιο ένας νέος κύκλος ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων για ασθενείς με καρκίνο γενικότερα αλλά και για τον γενικό πληθυσμό, για όλους όσους θέλουν να λύσουν τις απορίες τους για ιατρικούς χειρισμούς, που έχουν σχέση με τον καρκίνο. Οι συναντήσεις αυτές με τον  τίτλο «MEET THE EXPERTS», διοργανώνονται από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και είναι εντελώς δωρεάν για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κυρίως δια ζώσης, ώστε να καταστεί δυνατόν να υπάρξει η απαραίτητη διάδραση και ερωτήσεις. Αν υπάρξει διαφορετικός τρόπος υλοποίησης (διαδικτυακά ή υβριδικά) θα ανακοινώνεται εγκαίρως.

Τα σεμινάρια «MEET THE EXPERTS» για το 2024 θα πραγματοποιηθούν  σε επιλεγμένες ημερομηνίες, από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρες 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση με θέμα: ” Ανοσοθεραπεία- Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και το αύριο”,  στον Πολυχώρο MOSAIC (Eρμού 112).

Θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε μαζί μας ως ομιλήτρια την κα Αθηνά Χριστοπούλου– Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών, Παθολόγος – Ογκολόγος , Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και  την πολύτιμη συμμετοχή της κας Άννα Μαστοράκου Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας & Πυρηνική Ιατρός

Η θεματολογία του πρώτου κύκλου, αφορά στις ακόλουθες ενότητες:

  1. Ανοσοθεραπεία- Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σήμερα και το αύριο
  2. Ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις – Ένας γρίφος για τον ασθενή
  3. Στοματική υγιεινή – Οδοντιατρικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια των θεραπευτικών χειρισμών, και όχι μόνο
  4. Γυναικολογικά θέματα που συνάδουν με  την ποιότητα ζωής των ασθενών
  5. Port– Τι είναι, τι προσφέρει, πως διατηρείται σε άριστη κατάσταση
  6. Παθολογοανατομικά αποτελέσματα – Ακόμα ένας γρίφος ζητά λύση.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.