Με συναντήσεις στην Αιγείρα το βράδυ της Πέμπτης και στην Ακράτα το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και μελών της δημοτικής αρχής με όλους τους κοινοτάρχες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, στο πλαίσιο της καλής και αδιάκοπης συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τόσο ο κ. Καλογερόπουλος όσο και οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη της δημοτικής αρχής, συζήτησαν με τους προέδρους αναφορικά με γενικότερα θέματα όπως η προετοιμασία για την αντιπυρική προστασία με τη νέα νομοθεσία που ισχύει, η πορεία έργων, η καθαριότητα, η πρόοδος της ανακύκλωσης, το αποχετευτικό σύστημα και η άρδευση, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που λόγω της ανομβρίας θεωρείται δύσκολη. Στη συνέχεια, τέθηκαν από τους προέδρους και επί μέρους ζητήματα και ακολούθησε διάλογος σε πολύ καλό κλίμα.

Μετά το τέλος του κύκλου επαφών, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος σημείωσε: «Μέσα από αυτές τις συναντήσεις, στοχεύουμε στην καλή μας συνεργασία, στην αλληλοκατανόηση, στη σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων και φυσικά στην επίλυσή τους, πάντα σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους των κοινοτήτων, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι λατρεύουν τον τρόπο τους και τον υπηρετούν με αγάπη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Οι συναντήσεις αυτές θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω, ώστε να κρατάμε αυτή την ωφέλιμη επαφή με όλους τους δημότες μέσω των αιρετών εκπροσώπων τους».