Σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό, με τις θύρες των γηπέδων να ανοίγουν ξανά για τον κόσμο, το νομοσχέδιο για την οπαδική βία να τίθεται σε εφαρμογή και όλες τις αθλητικές διοργανώσεις να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, το Sportal.gr είχε την τιμή να φιλοξενήσει στα γραφεία του τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Μέσα στο υπερσύγχρονο στούντιο του πρώτου ελληνικού και παράλληλα διεθνούς media brand, ο διευθυντής τους Sportal.gr, Σωτήρης Κωσταβάρας συζήτησε με τον υπουργό για τα μέτρα που πάρθηκαν ώστε τα γήπεδα να φιλοξενήσουν ξανά κόσμο, τις επιπτώσεις που θα έχουν όσοι δεν συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις και τα πρόσφατα επικριτικά σχόλια παραγόντων του ποδοσφαίρου. Στο τραπέζι τέθηκαν ακόμα, ανάμεσα στα άλλα, τα projects του ΣΕΦ, του ΟΑΚΑ και του Βοτανικού, ακόμα και η πιθανότητα της μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα!

Συντονιστείτε στο Sportal.gr, το επίσημο κανάλι του YouTube της σελίδας, καθώς και σε όλα τα social media του brand για να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα συζήτηση και τις ειδήσεις που βγήκαν μέσα απ’ αυτήν.