Στα Καλάβρυτα έφθασε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος αναφερόμενος στα θέματα της περιοχής ο πρωθυπουργό είπε: «Πράγματι έχετε την τύχη να έχετε εδώ στα Καλάβρυτα, έναν Δήμαρχο ο οποίος πήρε ένα εντυπωσιακό εκλογικό ποσοστό. Όχι άδικα, προφανώς, γιατί έχει αποδείξει ότι στέκεται πάνω στα προβλήματα του τόπου, Μπορεί και διεκδικεί και κυρίως μπορεί και κάνει έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν τη ζωή των δημοτών. Έχουμε μια άριστη συνεργασία, όπως άριστη συνεργασία έχουμε και με τον

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη, στο Κτήμα των Αμπελώνων του Μεγάλου Σπηλαίου της Οινοποιίας Cavino, όπου τον υποδέχθηκε με θερμό εναγκαλισμό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος και αμέσως μετά επισκέφτηκε το Μέγα Σπήλαιο, όπου τον υποδέχτηκε η Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη και ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο αχαιός Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τον τομέα των Μεταφορών, Αλεξοπούλου Χριστίνα ενώ στα Καλάβρυτα βρίσκονται και εκπρόσωποι των αρχών της Δυτ.Ελλάδας και της Αχαΐας.