«Η ΟΝΝΕΔ είναι το σπίτι μας. Υπηρετούμε το αίτημα για ανάπτυξη δίκαιη, που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο» – Το μήνυμα του υφυπουργού και η κοπή της βασιλόπιτας.

Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, με κεντρικό θέμα «Οι αναπτυξιακές προοπτικές των περιφερειακών λιμένων και η θετική επίδρασή τους στην τοπική οικονομία».

Στην Αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και ώρα 18:30 μμ ξεκίνησε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, όπου ο υφυπουργός χαιρέτισε τις εργασίες της εκδήλωσης από το βήμα της Αίθουσας, ενώ στην συνέχεια κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο κ. Παππάς κατά την ομιλία του ανέφερε τα εξής:

«Η ΟΝΝΕΔ είναι το σπίτι μας. Υπηρετούμε το αίτημα για ανάπτυξη δίκαιη, που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο.

Δυστυχώς, κόβουμε σαν χώρα το δικαίωμα σε πάνω από 40.000 Έλληνες να σπουδάσουν εδώ, χώρια το συνάλλαγμα και τα χρήματα που χάνονται από φοιτητές. Μια φορά οννεδίτης για πάντα οννεδίτης.

Να είστε υπερήφανοι που είστε μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας, της μεγαλύτερης νεολαίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Πηγή: pelop.gr