Ένα ιδιαίτερο debate  μεταξύ των επικεφαλής των τεσσάρων συνδυασμών που διεκδικούν τη δημοτική αρχή της Πάτρας  θα πραγματοποιηθεί  στο πλαίσιο του 11ου Forum Υγείας την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:00 μ.μ.. 

Με  θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ψυχική Υγεία των πολιτών»   Κώστας Πελετίδης, νυν δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας», Βασίλης Αϊβαλής, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», Κωνσταντίνος Σβόλης,  Επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και Πέτρος Ψωμάς, Επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης «σπιράλ» καλούνται να απαντήσουν πως θα αντιμετωπίσουν ως Τοπική Αυτοδιοίκηση σε ένα θέμα – «βραδυφλεγή βόμβα πολλών μεγατόνων» στα θεμέλια της κοινωνίας, ορατό με κάθε τρόπο πλέον στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Την συνεδρία θα συντονίσει ο Παναγιώτης Γιαλένιος, Εκδότης  της Εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων στην αίθουσα συνεδριών του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του www.forumanaptixis.gr και από πολλά  συνεργαζόμενα social media. 

 Το  «11ο Forum Υγείας  2023»  οργανώνεται από την οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» και συνδιοργανώνεται θεσμικά με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.  

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.),της εταιρείας DR Prinou και του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας IRIS.