Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συναγωνίστηκαν για την καλύτερη επίδοση…

Το Σαββατοκύριακο 30 με 31 Μαρτίου 2024, έγινε το γνωστό Rally Sprint των Μολών Λαβέ, της Λακωνίας.

Η διαδρομή είναι 12 χλμ.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Διοργανωτής είναι το σωματείο ΑΣΣΟΑΑ με την συμπαράσταση της Π.Ε. Λακωνίας, του δήμου Σπάρτης και της Κοινότητας Καρυών Λακωνίας.

Ο αγώνας έχει πάρει την έγκριση της ΟΜΑΕ.

Πληρώματα της ΑΟΛΑΠ στο πόντιουμ

Με… διακρίσεις για την ΑΟΛΑΠ ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024.
Στην ειδική διαδρομή στις Καρυές της Σπάρτης που έγινε το πρωί της Κυριακής ο πρώτος χωμάτινος αγώνας της χρονιάς -ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος- με ιδιαίτερη τεχνική και με μεγάλη ποικιλία στροφών, πληρώματα της ΑΟΛΑΠ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συναγωνίστηκαν για την καλύτερη επίδοση μπροστά στους πολλούς θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα, με τέσσερα να ξεχωρίζουν και ανεβαίνουν στα σκαλιά του βάθρου.

Αναλυτικά, τη δεύτερη θέση, κατέκτησαν ο Τάσος Παπαδόπουλος με συνοδηγό τον Ανδρέα Βασιλόπουλο στη C3 Α7, με το Rover ZR.

Ο Γιώργος Μανέτας με συνοδηγό τον Ανδρένα Αδαμόπουλο, κατέκτησαν με το Toyota Corolla AE 111 τη δεύτερη θέση στην κατηγορία C4 E10+.

Ο Τάκης Μιχαλόπουλος με συνοδηγό τον Παντελή Τζαβάρα, με το Toyota Yaris, κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία C6 A5.

Τέλος, οι Παναγιώτης Μπρης και Γιώργος Νικολόπουλος, κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία C3 E11, με το Ford Escort MKII.

Πηγή: patrisnews.com

(photos and videos from Γιάννης Γεωργακόπουλος)

Το μεγαλύτερο άλμα στον Ράλλυ Σπριντ “Μολών Λαβέ” ήταν από Μ ΠΑΥΛΗ – Β. ΠΑΠΑΔΑΚΗ!