Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων καλωσορίζει τη φετινή χειμερινή περίοδο με την έναρξη λειτουργίας του νέου αναβατήρα Αχιλλέα! Ελάτε για μια βόλτα «στα Ψηλά» με μία από τις 17 καινούριες δεκαθέσιες καμπίνες του.

Μια μοναδική ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα «ταξιδέψουν» στην καρδιά του Χελμού με τον ιστορικό αναβατήρα Αχιλλέα ο οποίος είναι πλέον πανέτοιμος να μας μεταφέρει σε αξέχαστες χιονοδρομικές εμπειρίες.

Πρώτη στάση CHALET για ζεστή σοκολάτα.

Από την Κυριακή 17-12-2023 και μετά, λειτουργεί κανονικά ο αναβατήρας καθώς και το chalet του χιονοδρομικού κέντρο στο ίδιο ωράριο αναμένοντας τις πρώτες αξιόλογες χιονοπτώσεις οι οποίες θα σημάνουν και την έναρξη της λειτουργίας του κέντρου για χιονοδρομία.

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει ..
Με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων μπαίνει σε καινούρια δυναμική τροχιά. Η χειμερινή σεζόν έρχεται με μια ατζέντα γεμάτη από Events, Μουσικά και Χιονοδρομικά τα οποία συνθέτουν το πιο ολοκληρωμένο Calendar χιονοδρομίας και αναψυχής.

Φέτος φοράμε τα γιορτινά μας και σας υποδεχόμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό, για να καλωσορίσουμε μαζί τη νέα χρονιά στο αγαπημένο μας Chalet στις 30 Δεκεμβρίου 2023.
Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 θα βρεθούμε στο Χριστουγεννιάτικο Chalet με εορταστικό Light Food Buffet, Xmas Cocktails και υπέροχες μουσικές από την Αντωνία Καούρη σ’ ένα μοναδικό Live. Σας περιμένουμε με την πιο λαμπερή μας διάθεση για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό του 2024 στο αγαπημένο μας βουνό! Μείνετε συντονισμένοι.. More to be announced…

(Δείτε Μαθήματα ορειβασίας αναχώρηση για Στύγα)