Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Λιβάρτζι όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου χοροστάστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για θέματα κυρίως του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Στη συνάντηση αυτή με τον Σεβασμιώτατο παρευρίσκετο και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας, επιχειρηματίας, κ. Αβραάμ Ανδριόπουλος. Μετά την ανταλλαγή απόψεων, συμφωνήθηκε από κοινού για μια νέα άμεση συνάντηση στη Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για να συζητήσουν, πιο αναλυτικά, τη συνεισφορά του προς το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης και κυρίως για το μεγάλο έργο του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου.

Ακολούθως, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά εκφράζοντάς του τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την άμεση ανάγκη η Δημοτική Αρχή να επιδείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τις Δημοτικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας συναντώντας κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι του ανέφεραν πολλά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και εκείνος τους ανέπτυξε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του στο οποίο αναφέρθηκε για τις βασικές δομές που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου και στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους. Επίσης, τους επισήμανε ότι οι βασικές αρχές και θέσεις αναπτύσσονται στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Τέλος, τους κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο, που είναι η αλλαγή στο Δήμο!

Στην περιοδεία αυτή παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αβραάμ Ανδριόπουλος, Ιωάννης Φιλιππόπουλος, Θεόδωρος Καρπέτας, Χαραλαμπία Σακαρέλου, Γεώργιος Τσενές, Αναστάσιος Πλώτας, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, Σοφία Βλάχου, Δημήτριος Τσαγρής, Σωτήριος Γιαννόπουλος, οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων Σπήλιος Βλάχος (Ψωφίδα), Θεοδοσία Τσιρώνη (Ψωφίδα), Ανδρέας Ασημακόπουλος (Πάος), Φλέσσιας Γεώργιος (Πάος) καθώς και οι υποψήφιοι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων Γεώργιος Σμυρνής (Αροανία), Αργύρης Ασημακόπουλος (Σειρές), Γεώργιος Παπακανέλλος (Αγράμπελα), Ιωάννης Χρόνης (Λιβάρτζι) και ο Γεώργιος Καραπάνος (Αγρίδι), όπως και αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του Συνδυασμού του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας, με όραμα και προοπτική!!