Η επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά, στην Πάτρα, γίνεται με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

Η πρώτη, μετά από καιρό, επίσκεψη κυβερνητικού παράγοντα στο λιμάνι της Πάτρας. Οπως πληροφορείται η «Πελοπόννησος» από έγκυρες πηγές, την ερχόμενη Πέμπτη 18/01/2024, αναμένεται στην πόλη ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς.

Η επίσκεψη γίνεται με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, όπου ο κ. Παππάς είναι προσκεκλημένος, ωστόσο θα αποτελέσει μια πολύ καλή αφορμή για να βρεθεί ο υφυπουργός στον χώρο του λιμένα Πατρών.

Οπως μαθαίνουμε, ο κ. Παππάς θα περάσει πρώτα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον χώρο του λιμένα Πατρών, όπου θα έχει επαφές και συζητήσεις με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος καθώς και με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Πατρών.

Η Πάτρα βέβαια, τα τελευταία χρόνια δεν έχει το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος, αλλά τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για τη θωράκιση των θαλάσσιων συνόρων.

Πηγή: pelop.gr