Σε ανακοίνωση της παράταξης παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής:

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα, προχώρησε στη συγκρότηση Οργάνων, μέσα από ανοικτή συνέλευση και δημοκρατικές διαδικασίες.Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η σύσταση και λειτουργία Γραμματείας και οχτώ Τομέων Εργασίας, όπου συμμετέχουν ο επικεφαλής της παράταξης, οι αιρετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι του συνδυασμού, αλλά και πολίτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Καρπέτας αναφέρει σχετικά: «Η συγκρότηση της Γραμματείας και των Τομέων Εργασίας της παράταξης, αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα για να προωθήσουμε τα συμφέροντα των πολλών, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στα Όργανα της παράταξής μας, συμμετέχουν άνθρωποι με γνώση και εμπειρία, αλλά και νέοι με όρεξη και πρωτοπόρες ιδέες που όλοι τους θέλουν να προσφέρουν  στον τόπο μας, με στόχο την παραγωγή πολιτικής, την ανάδειξη των μεγάλων και των μικρών προβλημάτων των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας και την ουσιαστική παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την κατάθεση επεξεργασμένων προτάσεων και ουσιαστικών λύσεων».

Η Γραμματεία της Παράταξης

Στη Γραμματεία της Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» συμμετέχουν ο επικεφαλής της Παράταξης Κώστας Καρπέτας, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Μασούρας, Σάββας Αυγέρης, Νίκος Κοτρωνιάς, Δημήτρης Κωστακιώτης και Κώστας Διαμαντόπουλος, όπως επίσης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Σιδηρόπουλος και Θάνος Χριστακόπουλος.

Οι Τομείς Εργασίας

Οι Τομείς Εργασίας της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» συγκροτήθηκαν ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΘΕΣΜΟΙ

Κώστας Καρπέτας (υπεύθυνος), Βικτωρία ΒασιλοπούλουΑλέξανδρος ΚαπέρδοςΣπυριδούλα ΚαραμανλήΔημήτριος ΚομνηνόςΠαντελής ΣκαρμούτσοςΣπυρίδων Καταγής.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Αυγέρης Σάββας (υπεύθυνος), Νίκος ΔιαμαντόπουλοςΕυάγγελος ΚαψιμάληςΚώστας Κόντης, Ανδρέας ΡιζούληςΕλένη ΣπυράκηΓιάννης ΚορίζηςΠαντελής Σκαρμούτσος.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νίκος Κοτρωνιάς (υπεύθυνος), Τάκης ΓεωργακόπουλοςΕυγενία ΔούνιαΝίκος ΚανελλάκηςΠανωραία (Νόρα) ΛάγαρηΙωάννης ΓιαννακόπουλοςΝίκος Διαμαντόπουλος, Κώστας Κακκαβάς Ανδρέας Λάζαρης, Ανδριάνα (Αννίτα) ΛάκκαΑσπασία Σταθοπούλου, Θάνος Χριστακόπουλος.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κώστας Διαμαντόπουλος (υπεύθυνος), Κώστας Κακκαβάς, Ανδρέας Τζουραμάνης, Ηρώ Ζαβογιάννη, Σπυριδούλα ΚαραμανλήΔημήτριος Κομνηνός, Ελένη Σπυράκη.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δημήτρης Κωστακιώτης (υπεύθυνος), Ιωάννης ΓιαννακόπουλοςΓιώργος ΓιαννόπουλοςΗρώ Ζαβογιάννη, Σπυρίδων ΚαταγήςΕυαγγελία ΚατσιμπέρηΓιούλη ΜαμμήΘεώνη ΜπράτηΖωή Παπαδοπούλου, Ανδρέας ΑποστολόπουλοςΤάκης Γεωργακόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Μιχάλης Σιδηρόπουλος (υπεύθυνος), Ασπασία ΣταθοπούλουΑνδρέας ΑποστολόπουλοςΑλέξανδρος ΚαπέρδοςΕυαγγελία ΚατσιμπέρηΕυάγγελος ΚαψιμάληςΖωή Παπαδοπούλου.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δημήτρης Μασούρας (υπεύθυνος), Ανδρέας ΑποστολόπουλοςΓιάννης ΚοζίρηςΑνδρέας Λάζαρης, Ανδριάνα (Αννίτα) ΛάκκαΚασσιανή ΣπίνουΑνθή Ταμβάκη, Βικτωρία Βασιλοπούλου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Χριστακόπουλος (υπεύθυνος), Άλκης ΦλωρόπουλοςΕυγενία ΔούνιαΝίκος Κανελλάκης, Γιούλη ΜαμμήΑνδρέας Ριζούλης.