Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρών και σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης, σας καλούν σε μια ανοιχτή συζήτηση για την εφηβεία. Η εκδήλωση που θα έχει ελεύθερη είσοδο, πρόκειται να υλοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στο ΚεΦΙΑπ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης) επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 1, στη Παραλία Πατρών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχουν οι ακόλουθες εισηγήσεις:

 

“Εφηβεία: Ορόσημο στη ζωή του παιδιού. Πώς μπορεί ο γονιός να βοηθήσει?”, Αναστασοπούλου Έλενα MsC Μαία, Συντονίστρια Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας 6ης Υ.ΠΕ.
«Από το παιδί στον έφηβο, ποια στάση να κρατήσουμε σε αυτή τη μετάβαση;», Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργός MSc, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις.

Την εκδήλωση αλλά και την συζήτηση που θα ακολουθήσει με τους συμμετέχοντες θα συντονίσει η κα Κολυπέρα Βασιλική, Επισκέπτρια Υγείας, Κοινωνική Λειτουργός MSc Διεθνής Ιατρικής & Ιατρική Καταστροφών, Συντονίστρια Προγραμμάτων Α.Υ., Γ.Ν. Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο.

unnamed
unnamed

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή στην ιστοσελίδα: https://kpachaia.gr/ και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.