ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Παράρτημα Αχαΐας)

Το  Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ.  με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, διοργανώνεται παμπατραϊκή κινητοποίηση στις σκάλες της Αγ. Νικολάου. Πρέπει να ξεσηκωθούμε, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε να μην μείνουμε παρατηρητές.

Αποδεχόμαστε το διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης, που θέτει η δημοτική αρχή.

Η Πάτρα και οι υπόλοιποι δήμοι της χώρας, εδώ και χρόνια στερούνται από την τωρινή, αλλά και τις προηγούμενες των τελευταίων ετών κυβερνήσεις την προβλεπόμενη κρατική χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κινητοποίηση του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνει όλα τα αιτήματα του Δήμου. Όλα όσα η Κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει. Όλα όσα είναι αναγκαία για να ανταποκριθεί ο Δήμος στοιχειωδώς στα καθήκοντα του. Ενώνουμε τη φωνή μας με τη Δημοτική Αρχή και όλους τους συμπολίτες μας για να κερδίσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια και των υπολοίπων δήμων της χώρας να οργανώσουν παρόμοιες κινητοποιήσεις και δυναμικά να διεκδικήσουν σε συνεργασία αυτά που δικαιούνται.

Το παράρτημα Αχαΐας του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών καλεί τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς να δώσουν μαζικά το παρόν στην κινητοποίηση του Σαββάτου.

Το Συντονιστικό του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ