Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε χθες, 17/12/2023, η 4η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Μαζί μας βρέθηκε απροειδοποίητα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασελλάκης και έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του κόμματος. Κατά τη συμμετοχή του στη διευρυμένη συνεδρίαση με ομιλητή τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ε. Γιώργο Βασιλειάδη και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, ο Πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός, ζωντανός και πάει μπροστά. Μην έχετε επίσης καμία αμφιβολία ότι εδώ, στο προπύργιο των αγώνων, θα είμαστε νικητές στις επόμενες βουλευτικές εκλογές”Ζήτησε μάλιστα: “να υπάρξει συντροφικότητα και ομόνοια, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζονται εντάσεις, αρκετές είχαμε. Πάμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία γιατί αυτές είναι οι αρχές της Αριστεράς”.

Ο Συντονιστής της Ν.Ε. Φώτης Βασιλακόπουλος ανακοίνωσε τον προγραμματισμό δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και την κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της Νομαρχιακής για την ανασυγκρότηση των Οργανώσεων Μελών της Αχαΐας.

Με εκτίμηση

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ