Μια πρωτότυπη κλήρωση δώρων στο πλαίσιο του XMAS GALA – Χριστογεννιάτικο Κονσέρτο 2023 για τη προβολή της Αχαΐας ως τουριστικού προορισμού.

Η «Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας» και η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» σας προσκαλούν σ΄ένα μαγικό ταξίδι γύρω από το κόσμο τη πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, σ’ ένα εορταστικό και επετειακό «XMAS GALA», η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» θα μας ταξιδέψει με αντιπροσωπευτικές μελωδίες και μουσικές σ’ όλο τον κόσμο, ζωντανεύοντας τη μαγεία της Νύχτας της Γεννήσεως του Θεανθρώπου.

Μετά το πέρας των συναυλιών θα ακολουθήσει μια πρωτότυπη κλήρωση δώρων για το κοινό, η οποία σκοπό έχει τη προβολή επιχειρήσεων, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους καινοτομούν και συμβάλλουν δυναμικά στην οικονομία της περιοχής τους και την εξωστρέφεια και οι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου υποστηρίζουν την ανάδειξη ποιοτικών τουριστικών προορισμών 12 μήνες το χρόνο στην Ελληνική περιφέρεια με την απαράμιλλη φιλοξενία και τις εμπειρίες που προσφέρουν στη Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Παράλληλα η συμμετοχή επιχειρήσεων – φορέων  εκτός Πατρών αποδεικνύει τη πανελλήνια απήχηση του Χριστουγεννιάτικου Κονσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών.

Συγκεκριμένα για τη κλήρωση δώρα προσφέρουν από τα Καλάβρυτα Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, ο Ζωολογικός Κήπος Καλαβρύτων  και το Ξενοδοχείο Filoxenia Spa

Άλλοι χορηγοί

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Πατρινό Καρναβάλι»

Το ξενοδοχείο My Way Hotel & Events (Πάτρα)

Το ξενοδοχείο Althaia Hotel & Restaurant (Λίμνη Τριχωνίδα)

Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων Mountain Resort

Pemptousia Spa (Porto Rio Hotel)

Το wine-bar – χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων οινογνωσίας Rookie Bar (Πάτρα)

O  χώρος εστίασης «Τριών Πάτρα» (good food-premium coffee)

Το ιστορικό κηροπλαστείο Αβράμης (από το 1913) στη Πάτρα – Artisan Candles Atelier Avramis

Η επιχείρηση ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ – MODA ACCESSORIO (Ευφραιμίδης Λεωνίδας)

Η επιχείρηση «ΔΟΥΒΡΗΣ» – Ηλεκτρικά Είδη

Η επιχείρηση Barlos Furniture (Μπάρλος Επιπλο από το 1965)

H καινοτόμος επιχείρηση «Liofyllo – Olive Leaf based Natural Products”

Tο κομμωτήριο Xenos Hair Caff ê

Σαρλώ – Κοσμήματα

Βιβλία θα προσφέρουν με ιδιόχειρη αφιέρωση οι Πατρινοί συγγραφείς, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Κατερίνα Μαντέλη,  Παναγιώτης Ρηγόπουλος