ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν σε τρεις περιπτώσεις τρία άτομα σε Αχαία και Αιτωλοακαρνανία για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθησαν, σε τρεις περιπτώσεις, χθες 8-4-2024, στο Αίγιο, στο Αιτωλικό και στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Αιτωλοακαρνανίας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγος του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι η σύζυγος του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία, απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματική βλάβης και ενδοοικογενειακή απειλή, που έλαβαν χώρα χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Αντιρρίου.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφο του, χτυπώντας την στο κεφάλι με αντικείμενο οικοσκευής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.