Φωτογραφίες και βίντεο από τη σύγκρουση – Συνολικά τρία αυτοκίνητα στο τραγικό τροχαίο – Νοσηλεύεται μία γυναίκα, πιθανότατα γιαγιά του παιδιού

Μία τρελή πορεία ακολούθησε η πολυτελής Jaguar που σκόρπισε τον θάνατο στην Πάτρατο βράδυ της Κυριακής όπου μετά από τροχαίο έχασαν την ζωή τους συνολικά τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένα τρίχρονο αγοράκι.

Στην Jaguar σύμφωνα με την αστυνομία επέβαιναν εκτός από τον 66χρονο, ο εγγονός του ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 61 ετών (πιθανότατα η γιαγιά του παιδιού).

Η τρελή πορεία

Η πολυτελής Jaguar με οδηγό έναν 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη.

Στη συνέχεια το πολυτελές όχημα συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη κάτοικο της Καρυάς Πατρών. Αμέσως μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους μετά την Κανελλοπούλου

Στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

66_2
65_3

Να σημειωθεί ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Πηγή: protothema.gr