Ασκώ το επάγγελμα του φωτογράφου 36 χρόνια. Με τον φωτογραφικό φακό μου έχω καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξη του τόπου μας.

Τα Καλάβρυτα για εμένα αποτελούσαν και αποτελούν το μεγαλύτερο μεράκι μου. Μεράκι που μεγαλώνει αδιάκοπα, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη κάθε μέρα. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι η χρόνια προσφορά μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, βασίζεται στη μνήμη και την ιστορία. Όσοι δεν με γνωρίζετε, σας λέω με κάθε ειλικρίνεια πως η ιστορία των Καλαβρύτων είναι μια πηγή δύναμης για την εξέλιξη μου, ως πολίτη και ως άνθρωπο.

Μελετώ την ιστορία του τόπου όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ασχολούμαι με την πολιτική ενεργά γιατί πιστεύω ότι μόνο με γνώση και με ενσυναίσθηση μπορεί να πάει μπροστά ένας τόπος μαρτυρικός και πονεμένος, όπως τα Καλάβρυτα. Η ανάδειξη του Μουσείου Ολοκαυτώματος και του τόπου της Εκτέλεσης, η πλήρης μελέτη για το Νεκροταφείο της πόλης, η διατήρηση της μνήμης των εκτελεσθέντων και η επαφή με τους επιζήσαντες, είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους ενισχύω συνεχώς το όραμα μου.

Εγώ, ο Φάνης Παπαγεωργίου ως ο επίσημος φωτογράφος της πόλης, θέτω υποψηφιότητα για το τοπικό Συμβούλιο των Καλαβρύτων.

Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας το όραμα μου, όπως το έχω δημιουργήσει μέσα από τον φακό μου, αλλά και για να καταφέρω να δω την πόλη μου, όπως της αξίζει.

Ενεργή, ορατή, με δύναμη και φωνή.

Θεοφάνης Παπαγεωργίου
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλαβρύτων.