Τιμήθηκαν σήμερα στην Τουρλάδα, τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821.

Οι επετειακές εκδηλώσεις της Φροξυλιάς – Η μνήμη άσβεστη 203 χρόνια μετά

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Βασιλική Παπουτσή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μηλιτσόπουλος, ο πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων κ. Νικόλαος Τσάμης, ο πρώην Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο Αντιπύραρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τουρλάδας κ.Νίκος Γ. Καζάνης, ο Πρόεδρος Κλειτορίας κ. Δημήτρης Μετζέλος, ο Πρόεδρος του Αρχαίου Κείτορα και Συλλόγου Λυκουριωτών κ. Σωκράτης Μούσιος,  Ο Πρόεδρος Αδελφότητα Φιλιωτών κ. Γεώργιος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών – Καμενιανιτών κ. Κωσταντίνος Νικολόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, την συμμετοχή των σχολείων της Κλειτορίας, και της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων, τελέσθηκε Τρισάγιο και καταθέσεις στεφάνων.

Το Τρισάγιο στο χώρο του Μνημείου τέλεσε ο Ιερέας Σταθακόπουλος Δημήτριος από το Λευκάσιο, Πριν από την εκδήλωση στο Μνημείο ο Ιερέας Σταθακόπουλος Δημήτριος λειτούργησε στο παρακείμενο εκκλησάκι του Αγ.Γεωργίου.

Ομιλία κ. Κώστα Νικολόπουλου για τα πρώτα διατεταγμένα προεπαναστατικά γεγονότα που έγιναν στον χώρο αυτό..16 & 17 Μαρτίου 1821 κατά των Τούρκων!!

Τιμούμε τους προγόνους μας που μας χάρισαν την λευτεριά, τιμούμε την Ελλάδα μας!!

Φωτογραφίες από τη σημερινή γιορτή στη Φροξυλιά (Τουρλάδα Καλαβρύτων)