Το Χιονοδρομικό Κέντρο ανακοινώνει την επανεκκίνηση λειτουργίας για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αύριο 1η Φεβρουαρίου, καθώς οι τελευταίες «ασθενείς» χιονοπτώσεις θα επιτρέψουν την επανέναρξη για μερικούς από τους αναβατήρες.

Από Πέμπτη θα δίνονται σε λειτουργία οι αναβατήρες Ηρακλής και Θέτις ενώ θα αξιολογηθεί η πιθανότητα λειτουργίας της Στύγας η οποία σήμερα δεν ήταν εφικτή λόγω ισχυρών ανέμων και ελλιπούς ορατότητας.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επανεκκίνηση λειτουργίας για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αύριο 1η Φεβρουαρίου, καθώς οι τελευταίες «ασθενείς» χιονοπτώσεις θα επιτρέψουν την επανέναρξη για μερικούς από τους αναβατήρες μας.
Από αύριο Πέμπτη θα δίνονται σε λειτουργία οι αναβατήρες Ηρακλής και Θέτις ενώ θα αξιολογηθεί η πιθανότητα λειτουργίας της Στύγας η οποία σήμερα δεν ήταν εφικτή λόγω ισχυρών ανέμων και ελλιπούς ορατότητας.
Τα προγραμματισμένα αθλητικά και μουσικά event μας, θα χρειαστεί να περιμένουν για λίγο ακόμα, ελπίζοντας σε νέες αξιόλογες χιονοπτώσεις στο άμεσο διάστημα μαζί με παράλληλη έναρξη πλήρους λειτουργίας.