Ο χρόνος για την εκκίνηση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων μετρά αντίστροφα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης των εποχικών εργαζομένων στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων και το επόμενο βήμα θα είναι η ολοκλήρωση των προετοιμασιών για να ανοίξουν οι πύλες των εγκαταστάσεων στο κοινό στις 16 Δεκεμβρίου.

Προφανώς, λόγω της έλλειψης χιονιού, δε θα λειτουργούν οι πίστες, αλλά όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του Χελμού και ασφαλώς τις υπηρεσίες εστίασης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με κάποιο ρόφημα ή φαγητό.

Η αισιοδοξία των υπευθύνων για τη φετινή σεζόν πάντως είναι διακριτή. Εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες και έχουμε επαρκή χιονοκάλυψη έγκαιρα, στα Καλάβρυτα αναμένουν μια εξαιρετική χρονιά. Το Χιονοδρομικό Κέντρο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του θα είναι αναβαθμισμένο με το νέο 10θέσιο αναβατήρα κλειστού τύπου που προσφέρει ασφάλεια και ταχύτητα στους χιονοδρόμους, αλλά και το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων που αναμένεται να βάλει τέλος στις ουρές αναμονής.

Αν συμμαχήσει και ο καιρός, τότε τα Καλάβρυτα αναμένεται να ζήσουν μήνες δόξας τον φετινό χειμώνα, με το ενδιαφέρον από την πλευρά των χιονοδρόμων να είναι ήδη υψηλό. Ηδη τις προηγούμενες ημέρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης ετήσιων καρτών για χρήση των εγκαταστάσεων του Κέντρου, ενώ μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου κυκλοφορούν και ενδιαφέροντα εκπτωτικά πακέτα.

Πηγή: pelop.gr