H ΔΕΕΠ Αχαΐας διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στην Πάτρα, η οποία θα συμπέσει με την κορύφωση του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η 4η Οκτωβρίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς συμπληρώνει 49 χρόνια ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΕΠ Αχαΐας διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στην Πάτρα, η οποία θα συμπέσει με την κορύφωση του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο στόχος των ανθρώπων της τοπικής ΝΔ είναι διπλός. Η παρουσία ενός ή και δυο πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης -στα πρότυπα καθόδου Μεϊμαράκη και Χαρδαλιά- στις εθνικές κάλπες, σε μια μεγάλη εκδήλωση, ο χώρος διεξαγωγής της οποίας θα ανακοινωθεί προσεχώς και πιθανά θα είναι η «Apotheosis», με το ιβέντ να λειτουργεί ενισχυτικά προς τις υποψηφιότητες του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Κώστα Σβόλη στον Δήμο Πατρέων.

Με δεδομένο ότι και οι δύο υποψήφιοι παρουσιάζουν πολυσυλλεκτικότητα -αν και ο βασικός τους κορμός προέρχεται από τον Κεντροδεξιό χώρο- τα στελέχη της κυβέρνησης που αναμένονται στην Πάτρα, παρότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, μάλλον θα είναι υπουργοί που προέρχονται από τον λεγόμενο Κεντρώο χώρο με τις πιο πολλές πιθανότητες να συγκεντρώνουν, της Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Παιδείας-Θρησκευμάτων Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ Αχαΐας ξεκίνησε ήδη τις σχετικές ετοιμασίες, απευθύνοντας από τώρα κάλεσμα προς όλους τους φίλους της να δώσουν «παρών» στη μεγάλη επετειακή εκδήλωση.

Πηγή: pelop.gr