Συλλυπητήρια δήλωση Χριστίνας Αλεξοπούλου, Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, για τον θάνατο των Δημήτρη Βακάλογλου και Μένιου Κουτρόπουλου

 Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε δύο συνεπείς και ενεργούς πολίτες της Αχαΐκής κοινωνίας.

Τον Δημήτρη Βακάλογλου, έναν ευπατρίδη της αυτοδιοίκησης και της πόλης μας και ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με την μακρά θητεία του επί 32 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, δίδαξε ήθος και πολιτική ευπρέπεια και προσέφερε με τη σκέψη και την εμπειρία του πολλά, στη διαμόρφωση αποφάσεων για την πορεία της Πάτρας.

Η εργατικότητά του, η επιμέλεια και η αστείρευτη πηγή γνώσεων και εμπειρίας στη διαχείριση των θεμάτων της πόλης, τον κατέταξαν στους πολυτιμότερους ανθρώπους του δημοσίου βίου της τοπικής κοινωνίας. 

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε επίσης ένα εξαίρετο Αιγιώτη, επιχειρηματία αρτοποιό και ακούραστο εργάτη της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Αιγιάλειας, τον Μένιο Κουτρόπουλο. Ο δραστήριος πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της Αιγιάλειας και γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Δυτικής Ελλάδας, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη προσφοράς στην τοπική κοινωνία του Αιγίου. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους οικείους τους.