Στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, παρευρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κυρία Αλεξοπούλου συμμετείχε στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» του Αιγίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κατέθεσε, εκ μέρους της κυβέρνησης, στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και αργότερα παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την παρέλαση.

Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ιστορικά γεγονότα της χώρας μας, το οποίο οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Σκοπός της ήταν η οργάνωση και ο προσδιορισμός του χρόνου εκδήλωσης της επερχόμενης ελληνικής επανάστασης στην Πελοπόννησο. Με προεδρικό Διάταγμα καθιερώθηκε η 26η Ιανουαρίου ως Δημόσια Εορτή Τοπικής και Ιστορικής Σημασίας για όλη την Αιγιάλεια.